Elsker dine børn Barbie legetøj, så giv dem nye varianter i fødselsdagsgave

Lige siden barbiedukken blev skabt tilbage i 1959, har hun og hendes univers været elsket af halvstore børn. Hun har altid været et mode-ikon, som mange piger har kunnet se op til. Det er hun stadig i dag. I dag findes der bare et hav af varianter og tilbehør, som børnene kan lege med. Skal dit barn have noget nyt Barbie legetøj, så kan du sagtens finde noget.

Det efterhånden meget store Barbie-univers har aldrig været så stort og så varieret, som det er nu. Der er både nye personer og en virkelig stor mængde af tøj og tilbehør til dem. Skal dit barns samling af Barbie legetøj udvides, så er der virkelig meget at vælge imellem. Der er mange gode timers leg i en barbiedukke og alt det, der er omkring hende.

Hvilket Barbie legetøj findes der?

Barbie er et stærkt mode-ikon, og det er hendes mandlige modstykke, Ken, også. De har begge skiftet udseende flere gange i årenes løb, og de kan efterhånden tillægges alle mulige egenskaber og bestride ethvert erhverv. Derfor kan du finde selve dukkerne i forskellige varianter. De kan have børn, de kan have dyr og de kan have så meget og så forskelligt tøj og udstyr, det skal være.

Her kan du for eksempel se et meget stort og meget varieret udvalg af Barbie legetøj. Køb Barbie legetøj til barnets fødselsdag. Find for eksempel en udgave af barbiedukken eller noget tøj eller udstyr, som interesserer barnet.

Hvorfor er Barbie legetøj godt legetøj?

Der er meget godt at sige om Barbie legetøj. Først og fremmest fungerer dukkerne som rollemodeller. De kan bruges til nogle gode far-mor-og-børn-lege. Det er vigtigt for børn med den form for rollelege, da de forbereder dem på voksenlivet.

Barbie og Ken kan enten være tjekkede singler, eller de kan være et kærestepar. De kan blive gift, få børn og få nogle meget spændende jobs. Det kan give nogle gode lege og være god underholdning – også når barnet bliver lidt ældre.

Så er der også alt tøjet og udstyret. Mange store børn synes, at tøj og stil er spændende. De kan bruge dukkerne som en form for påklædningsdukker, og de kan lade dukkerne prøve forskelligt outfit. Nogle børn kan også selv lave noget tøj til dukkerne og dermed få styrket den kreative sans.

På mange måder repræsenterer barbiedukkerne idealmennesker. De er dermed helt perfekte til rollelege. Så giv dine børn eller børnebørn noget Barbie legetøj i fødselsdagsgave. Det skal nok blive et hit.